Poëziekalender 2016

366 gedichten voor € 15,-
This text is only available in Dutch
 

 
© Poetry International Foundation.

Vier jaar op een rij en inmiddels niet meer weg te denken: de Van Oorschot Poëziekalender. Samengesteld door Menno Hartman, Janita Monna en Poetry International. Een unieke en voluptueuze bundeling van hedendaagse stemmen, klassieke grootheden, stralende nieuwelingen, buitenlandse zwaargewichten en jonge prijswinnaars.

'De kalender bevat schitterende verzen,' schreef De Volkskrant enthousiast. Poëzie om af te scheuren, door te bladeren of cadeau te geven: uitmuntende gedichten voor dagelijks gebruik. Met daarbij bovendien: kortingsacties voor verzamelde werken, vermeldingen van belangrijke evenementen als de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd en de VSB Poëzieprijs én qr-links naar het wonderschone archief van Poetry International. In de Van Oorschot Poëziekalender staan voldoende gedichten om alle driehonderdzesenzestig dagen van 2016 van diepgang, humor, verwondering en scherpte te voorzien.

 
 
bestel hier

 
 
 

Subscribe to the newsletter

follow us on facebook follow us on twitter Follow us (international)  

follow us on facebook follow us on twitter Follow us (Dutch)  

Poetry International brings you the best poetry worldwide, online, via the stage or on the street. Support us. Become a Friend.

Poetry Shop